• Merhaba Bahis Forum ziyaretcisi, Forum Bahis sitemize hoş geldiniz. Bahis Forum sitesi içerisinde hiç bir şekilde yasa dışı bahis (illegal) oynatımı söz konusu değildir. Sitemizde çok sayıda Deneme Bonusu bulabilirsiniz . Bahis Forumu hakkında geniş bilgiye kolayca sahip olabilirsiniz. Forum Bahis sitemizde Deneme Bonusu ve çok sayıda bahis tanıtım konuları içeren Bahis Forum sitemizde içerikleri üye olmadan göremezsiniz. Bahis Forumu siz değerli üyelere firmalar ile bağlantı kurmaktadır. Hemen üye olarak Deneme Bonusu alabilirsiniz. Sitemiz bir bahis sitesi değil tahmin sitesidir.
  • Sitemizde reklam vermek için iletişim adresimiz bonusbaziletisim@gmail.com

Gizlilik Politikası

1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz olarak kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda işbu 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Kişisel bilgilerinizle ilgili sorularınız varsa lütfen iletişim adresinden bizimle irtibat kurunuz.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz Platform’u kullanımı sırasında üyelerinden ürettiği aşağıda belirtilen kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektedir:

  • Kullanıcı Bilgisi
  • Kullanıcı E-Posta Bilgisi
  • Kullanıcı İşlem Bilgisi
  • Kullanıcı IP Adresi
  • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması;

  • İleti gönderimi
  • Destek ve çözüm süreçlerinde yer alma
  • Dosya ekleme ve/veya indirme hizmetleri
  • Profili açık kulanıcılar ile iletişim kurabilme.

Sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz ’nın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.:

Veri Sahiplerinin Onayı Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları

Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması kapsamında,

  • Sitemizdeki etkinlikleri size bildirmek için e-posta adresinizi kullanabiliriz.
  • Sitemizde belirli işlemleri gerçekleştirdiğinizde IP adresiniz kaydedilir. IP adresiniz asla kamuya açık değildir.
  • Sizi ilgilendirebilecek sitemizdeki faaliyetlerimizi size bildirmenin yanı sıra, zaman zaman tüm üyelerle haber bültenleri veya duyurular gibi önemli bilgileri e-posta yoluyla iletmek isteyebiliriz. Profilinizde bu tür e-postaları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Sitemizle etkileşiminiz sırasında sizinle ilgili kişisel olmayan bilgileri toplayabiliriz. Bu bilgiler, kullandığınız tarayıcı veya cihaz türü hakkında teknik bilgiler içerebilir. Bu bilgiler yalnızca analiz amacıyla ve sitemize gelen ziyaretçi sayısını izlemek için kullanılacaktır.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Bize sağladığınız bilgilerin güvende olmasını sağlamaya kararlıyız. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgileri korumak ve güvenceye almak için uygun önlemler ve prosedürler uyguladık.

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için lütfen bize ulaşın. Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız, bu bilgileri doldurmamızı veya düzeltmemizi istemek için bize ulaşabilirsiniz.
  • Ayrıca kişisel verilerinizin silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı isterseniz lütfen bize ulaşın.

Gizlilik Politikasının Kabulü

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. 1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır.

Sitemizin kullanımına devam etmek, bu politikayı kabul ettiğinizi gösterir. Politikayı kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayın. Kayıt olurken gizlilik politikasını açıkça kabul etmenizi rica ederiz.

Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler

1 Numaralı Bahis Forumu - Bedava Bahis Forumu - Bahis Forumu - Bahis Forumları - Güvenilir Bahis Forumu - Deneme Bonusu Veren Siteler - Bonusbaz Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Gelecekte değişirse bu politikadaki bilgileri incelemeniz ve yeniden kabul etmeniz istenebilir. Doğrudan iletişim kurulamaması durumunda, Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Çevrimiçi Üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Günümüzün en çok ilgi duyulan alanlarından birisi olan spor sektörünün olmazsa olmazı bahis. Peki iyi bir bahis forumu ile en güncel bilgilere sahip olmak güzel olmaz mı ? Güvenilir bahis forumu statüsüyle kendine has çizgisini daima koruyan Bonusbaz ile birlikte deneme bonusu veren siteler , çevrim bonusları , bahis büroları giriş adresleri ve daha pek çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz. Kaliteli yapısı ile kendini gösteren sitemizde her zaman için en doğru bilgiler yer almaktadır. Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca uygun olmayan kaçak bahis konusunda karşı olmakla birlikte bizler de lisanslı firmalardan bahis yapmanızı önermekteyiz. Örnek verecek olursak yurtdışı kaynaklı lisanslı siteler veya ülkemizde yayın yapan lisanslı bahis şirketleri & bahis siteleri sizin için en doğru tercih olacaktır. Yapmanız gereken şey ise sitemizi tercih edip hazır kupon , skor tahminleri konusunda en iyi neticeleri görmektir.
Üst