• Reklam ve sponsorluk: [email protected] / Skype : live:.cid.ebffe174b2123d79 tahmin forumu / bonus forumu / bonus veren siteler Forumumuza üye olarak ayrıcalıklarımızdan yararlanabilirsiniz. Sitemizde hiç bir şekilde yasa dışı bahis oynatılmadığını bilerek hareket ediniz. İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Forum Adresimizde T.C.K 20. Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Bu web sitesinde (bonusbaz.com) illegal bahis oynatılmaz ve illegal bahis oynatan taraflara aracılık yapılmaz. Bu web sitesi Türkçe dilini kullanan ve Türkiye dışında yaşayan kişileri bilgilendirmek amacıyla düzenlenmektedir. Bu web sitesinde belirtilen bahis firmaları Türkiye Cumhuriyeti kanunlarınca yasal değildir, bu yüzden Türkiye'de ikamet eden kişilerin bu sitelerde bahis oynamaları yasaktır. Türkiye'de ikamet eden kişiler Sportoto bayileri olan; Bilyoner, Nesine, Tuttur, Birebin, Misli ve Oley web sitelerinden bahis yapabilirler. Digitürk ve D-Smart gibi platformların sahip olduğu telif haklarından ötürü sitemizde yayınlarına yer verilmemektedir Tüm kullanıcılar forum bahis , bahis forum , bahis forumu sitemizde paylaştıklarından kendileri sorumludur.

Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 olarak kullanıcılarımızın hizmetlerimizden güvenli ve eksiksiz şekilde faydalanmalarını sağlamak amacıyla sitemizi kullanan üyelerimizin gizliliğini korumak için çalışıyoruz.

Bu doğrultuda işbu Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 Gizlilik Politikası (“Politika”), üyelerimizin kişisel verilerinin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) ile tamamen uyumlu bir şekilde işlenmesi ve kullanıcılarımızı bu bağlamda bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Kişisel bilgilerinizle ilgili sorularınız varsa lütfen iletişim adresinden bizimle irtibat kurunuz.

Hangi Veriler İşlenmektedir?

Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 Platform’u kullanımı sırasında üyelerinden ürettiği aşağıda belirtilen kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları tespit etmektedir:

  • Kullanıcı Bilgisi
  • Kullanıcı E-Posta Bilgisi
  • Kullanıcı İşlem Bilgisi
  • Kullanıcı IP Adresi
  • Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 3. ve 7. maddeleri dairesince, geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler, anılan kanun hükümleri uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyecek ve bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Politika hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirecektir.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 Veri Sahibi tarafından sağlanan kişisel verileri, üyelik kaydı ve hesabının oluşturulması ve buna ilişkin kayıtların tutulması, Veri Sahibi’nin Platform üzerinden sağlanan hizmetlerden faydalandırılması;

  • İleti gönderimi
  • Destek ve çözüm süreçlerinde yer alma
  • Dosya ekleme ve/veya indirme hizmetleri
  • Profili açık kulanıcılar ile iletişim kurabilme.

Sistem hatalarının tespit edilerek performans takibinin yapılması ve Platform’un işleyişinin iyileştirilmesi, bakım ve destek hizmetleri ile yedekleme hizmetlerinin sunulması amaçları dahil olmak üzere Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden ilgili kişileri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması ve ilgili iş süreçlerinin yürütülmesi ile bu ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek ilgili kişilere önerilmesi ve tanıtılması için gerekli olan aktivitelerin planlanması ve icrası, Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 tarafından yürütülen ticari faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için ilgili iş birimleri tarafından gerekli çalışmaların yapılması ve buna bağlı iş süreçlerinin yürütülmesi, Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 ve iş ilişkisi içerisinde bulunduğu kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini ile Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 ’nın ticari ve/veya iş stratejilerinin planlanması ve icrası amaçlarıyla işlenebilecektir.:

Veri Sahiplerinin Onayı Doğrultusunda İşlenecek Kişisel Veriler ve İşleme Amaçları

Veri Sahibi’nin açık rızası kapsamında, Platform üzerindeki hareketlerini takip ederek kullanıcı deneyiminin artırılması, istatistik oluşturulması, profilleme yapılması kapsamında,

  • Sitemizdeki etkinlikleri size bildirmek için e-posta adresinizi kullanabiliriz.
  • Sitemizde belirli işlemleri gerçekleştirdiğinizde IP adresiniz kaydedilir. IP adresiniz asla kamuya açık değildir.
  • Sizi ilgilendirebilecek sitemizdeki faaliyetlerimizi size bildirmenin yanı sıra, zaman zaman tüm üyelerle haber bültenleri veya duyurular gibi önemli bilgileri e-posta yoluyla iletmek isteyebiliriz. Profilinizde bu tür e-postaları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
  • Sitemizle etkileşiminiz sırasında sizinle ilgili kişisel olmayan bilgileri toplayabiliriz. Bu bilgiler, kullandığınız tarayıcı veya cihaz türü hakkında teknik bilgiler içerebilir. Bu bilgiler yalnızca analiz amacıyla ve sitemize gelen ziyaretçi sayısını izlemek için kullanılacaktır.

Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

Kişisel veriler, Platform üzerinden ve elektronik ortamda toplanmaktadır. Yukarıda belirtilen hukuki sebeplerle toplanan kişisel veriler 6698 sayılı Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde ve bu Gizlilik Politikası’nda belirtilen amaçlarla işlenebilmektedir.

Kişisel Veri Sahibinin Hakları

Bize sağladığınız bilgilerin güvende olmasını sağlamaya kararlıyız. Yetkisiz erişimi veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgileri korumak ve güvenceye almak için uygun önlemler ve prosedürler uyguladık.

  • Kendileri ile ilgili kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Sizinle ilgili tuttuğumuz kişisel verilere erişme veya bir kopyasını alma hakkına sahipsiniz. Bunu yapmak için lütfen bize ulaşın . Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız, bu bilgileri doldurmamızı veya düzeltmemizi istemek için bize ulaşabilirsiniz
  • Ayrıca kişisel verilerinizin silinmesini isteme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi kaldırmamızı isterseniz lütfen bize ulaşın .

Gizlilik Politikasının Kabulü

Söz konusu hakların kullanımına ilişkin talepler, kişisel veri sahipleri tarafından Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 adresinde yer alan 6698 sayılı Kanun Kapsamında Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 tarafından hazırlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunmasına ilişkin Politika’da belirtilen yöntemlerle iletilebilecektir. Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022, söz konusu talepleri otuz gün içerisinde sonuçlandıracaktır.

Sitemizin kullanımına devam etmek, bu politikayı kabul ettiğinizi gösterir. Politikayı kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayın. Kayıt olurken gizlilik politikasını açıkça kabul etmenizi rica ederiz

Gizlilik Politikası’ndaki Değişiklikler

Tahmin Forumu - Bonus Veren Siteler 2022 Politika hükümlerini dilediği zaman değiştirebilir. Gelecekte değişirse bu politikadaki bilgileri incelemeniz ve yeniden kabul etmeniz istenebilir. Doğrudan iletişim kurulamaması durumunda, Güncel Politika Platform’da yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

CAPTCHA privacy policy

This site is protected by hCaptcha and its privacy policy and terms of service apply.

Üst